Parenclub Fun4Two

Fun4Two Weekend Programma WK 29

Fun4Two-weekendprogrammaHet weekend van 20, 21 en 22 juli met in ons restaurant een Caribisch-menu!

VRIJDAG 20 JULI
Iedere derde vrijdag van de maand is het thema... Fun’s All Inn Night!

HEVIG VERLANGEN NAAR EEN EXTRA VRIENDJE OF VRIENDINNETJE?
Fun’s zeer speciale mix van alle thema’s bij elkaar... voor elk wat Wills. Veel stelletjes vinden deze avond de leukste avond, zij mogen namelijk een extra vriendje meenemen. Een extra vriendinnetje mag natuurlijk altijd! Lekkere Gigolo’s... zijn er ook aanwezig op Fun’s ALL-INN NIGHT. Ben je (een beetje??) bi, of heb je een Beetje Bi gevoelens, vooral komen! En het kan er zo maar van komen…Spontane seks op de dansvloer met die lekker dansende man of vrouw? Of gewoon lekker met z’n tweetjes of met dat andere stel heerlijk van elkaar genieten? Dit kan alleen maar in Fun4Two! En dat voor slechts 95 euro per paar! Ennnuhhhh…. ALL-INCLUSIEF natuurlijk!!!

ZATERDAG 21 JULI
Natuurlijk ze zijn er weer! De leukste en mooiste stelletjes, ze zijn er eigenlijk iedere zaterdagavond. We kunnen er niet omheen, het is gewoon een feit... Fun4Two is en blijft gewoon de leukste swingersclub in Europa. In alle andere clubs zit je ook op zaterdag met slechts een handvol stelletjes aan de bar. Maar niet bij de Fun!! Altijd gezellig druk * leuke mensen * supergezellige sfeer * heerlijk eten en ook nog eens de beste muziek. Reken maar dat het er deze zaterdag swingend aan toe zal gaan. Niet voor niets zegt men Fun4Two? Hadden we dát maar eerder geweten...

ZONDAG 22 JULI
HET ZAL TOCH NIET?!

In Nederland kunnen wij helaas niet ver vooruitplannen, want anders hadden wij het natuurlijk wel geweten. Dan hadden wij weer zo'n ongeëvenaarde POOLPARTY kunnen vastleggen. Voor deze zondag hebben wij een mooi weer en een minder mooi weer optie open staan. Bij heel mooi weer maken wij er weer een knaller van een POOLPARTY van. Natuurlijk met een aantal TOP DJ'S die wij later bekend zullen maken. De gasten die al vaker zo’n POOLPARTY hebben meegemaakt weten dat wij dan ook echt een feestje bouwen. Is het helaas minder mooi weer dan wordt het zeker en vast binnen een supergezellige Funavond. Indien het echt mooi weer is (strakblauwe lucht, minimaal 25 graden) Helaas is het in Nederland niet te voorspellen of het weer van dien aard is dat Fun4Two's Pool PARTY doorgaat. Daarom raden wij iedereen aan om op de dag zelf de website te raadplegen of na 10.00 uur even te bellen naar 0182 378724 om hierover zekerheid te hebben. Sunday=Funday in Fun4Two. Reserveren/Registreren!

Fun4Two Weekend Programma WK 30

Fun4Two-weekendprogrammaHet weekend van 27, 28 en 29 juli met in ons restaurant een Belgisch-menu!

VRIJDAG 27JULI
Iedere laatste vrijdag van de maand is het thema... Fun’s (S)Expert Night!

Fun4Two’s (S)expertNight is een van de thema’s op vrijdagavond. Dit thema vind altijd plaats op de laatste vrijdag van de maand! Een supergeile avond voor de echte doeners. Een avond om gewoon lekker te seksen. Willen jullie tussendoor even relaxen dat kan dan superluxe in bijvoorbeeld Fun’s sauna, stoombad of tantratempel. Iedereen is natuurlijk welkom bij Fun4Two, maar het kán er nogal heftig aan toe gaan. Voor beginnende swingers is dit misschien ‘n tikkeltje té heftig. De kat uit de boom kijkers adviseren wij een toch een andere avond te kiezen. Op deze avond kom je voor de SEKS, dat is duidelijk! Een keer meemaken, proberen? Kom langs en onderga het gewoon, maar reserveer wél vroegtijdig!!! LET OP! Bij binnenkomst is direct omkleden in lingerie verplicht! Op deze avond zijn - lak - latex - leer - sexy jurkjes of partykleding niet toegestaan! Voor heren: een leuke boxershort en adviseren wij slippers te dragen. Het dragen van een overhemd is niet toegestaan! Kijk wel uit, want deze vrijdagen zijn nogal verslavend met een grote schare van zeer trouwe supergeile fans.

ZATERDAG 28 JULI
Het is alweer de laatste zaterdag van de maand!!! Dus altijd lekker druk, er komen mooie gasten, speciaal voor jullie, vanuit de hele wereld naar de Fun.
* Heerlijk eten in ons geweldige restaurant
* Alle drankjes van het huis
* Lekker dansen & sjansen
* TOP-muziek
* Je ontmoet er de leukste mensen
* Lekker seksen & relaxen in onze prachtige Play rooms
* Heerlijk genieten van onze prachtige wellness zoals sauna * Turks stoombad * Whirlpool * Tantratempel
Verras jij je partner?! Kom gewoon heerlijk genieten voor een te gekke avond in Fun4two!

ZONDAG 29 JULI
Wij weten het ook niet meer? Poolparty of geen Poolparty!!

Hou onze website in de gaten!!! Ook deze zondag zal het lekker druk worden in de Fun! Want iedere zondag in Fun4Two staat voor: gezelligheid, meer dan lekker eten & drinken, lekker relaxen, dansen & sjansen, teasen & pleasen, maar vooral lekker seksen met leuke gasten. In de Fun zijn er iedere zondag volop leuke, spannende stellen en altijd een supergezellige sfeer. Jong en oud voelen zich thuis op zondag in de enige echte Fun4Two. Life is good, enjoy the Fun! Kan ook niet anders natuurlijk, want onze lentekriebelsactie loopt nog steeds dus voor een te gekke entreeprijs van € 75,- per stel, lekker uitgaan waar jullie ook nog veel leuke mensen ontmoeten, dan zal je wel gek zijn om thuis te blijven. Fun4Two, de leukste én spannendste parenclub van Nederland!
Reserveren/Registreren!

Fun4Two Weekend Programma WK 31

Fun4Two-weekendprogrammaHet weekend van 3, 4 en 5 augustus met in ons restaurant een Spaans-menu!

VRIJDAG 3 AUGUSTUS
Iedere eerste vrijdag van de maand is het thema... Fun’s Gigolo Night!

Dames, dames!!! Het is weer jullie avond.... Op LadiesNight na dan. Onze boys…. Ze staan alweer te trappelen en te steigeren. W
illen jullie weer eens lekker verwend worden door een of meerdere van onze Gigolo's? Geen probleem, dat kan hoor! Deze eerste vrijdag van augustus is het Fun4Two’s welbekende Gigolo Night en de heren staan er weer welwillend klaar voor om de bij ons aanwezige dames te laten kreunen en steunen van genot. Van heinde en verre komen ze naar de Fun om de dames een gigantische “service” te verlenen. Dus dames, laat ze maar zweten en werken die kerels. Wij moeten wel eerlijk zijn, klagen doen ze niet want onze potente jongeheren hebben toch wel het mooiste baantje ter wereld... uh... op Bobby na dan.

ZATERDAG 4 AUGUSTUS
De mooiste stelletjes, paartjes, koppeltjes, hoe je ze ook noemt, je komt ze toch echt tegen in de mooiste club van Nederland, Fun4Two. De eerste zaterdag van augustus zal dan wel weer een tot de nok toe volle Fun opleveren! Van heinde en verre komen ze naar de Fun. Per fiets, auto, boot of vliegtuig, het maakt niet uit hoe ze komen, ze zijn er gewoon. Hoe dat komt? Wij weten het wel, maar jullie moeten het zelf ondervinden. In ieder geval zeker om de supersfeer in de Fun. Maar het is nou eenmaal een gegevens dat mooie mensen, mooie mensen opzoeken, en waar kan je die vinden…. Inderdaad in de FUN, de mooiste mensen, in de mooiste club van Nederland De vette muziek, de drankjes en hapjes, de vele erotische ruimtes, maar ook het sauna-gedeelte of onze Tantra-tempel... Want al onze gasten weten het, waar kun je nu het leukst erotisch uitgaan??? Dat bedoelen we maar...

ZONDAG 5 AUGUSTUS
Onze nieuwe gasten hebben er vast wel eens over gehoord!! Uitgaan in Fun4two. Op zondag uitgaan in de gezelligste club van Nederland is niet zomaar een avondje uit. Voor nieuwe gasten verzorgen wij - indien gewenst - een rondleiding zodat jullie je eerst even op jullie gemak kunnen voelen. Lekker ’n drankje doen aan de bar, ons restaurant wat voortreffelijk is en wat volgens velen lekkerder is dan in een gerenommeerd restaurant. Lekker dansen, beetje sjansen. Wij beschikken over een heerlijke wellness en tantra. Komen jullie voor de Seks? Nou waar kunnen jullie dan beter vertoeven dan in de Fun... Ach vergelijken jullie het zelf maar. Kortom Fun4Two is gewoon genieten voor 2 welke in geen andere club is te vinden... Discover Paradise of erotic pleasure - united at Fun4Two!


Reserveren/Registreren!

Al 4x de beste Pool Party in Moordrecht !

Parenclub Fun4TwoReserveren/Registreren!

Fun4Two Special Events Cleopatra!

fun4two-cleopatra-2018
Fun4Two Exclusive Parties Presents:
Saturday 25-08-2018 | 21:00 - 04:30
The Most Amazing & Biggest Erotic Summer Event of the year returns!

DJ'S: PETER WOODZ | COR FORMAN | RUBEN VITALIS | MIKE S | KO C  | PEDRO | DAA VOLTA | JOHN DITCH .

Ook dit jaar gaan we weer flink uitpakken met de meest geweldige Dj’s, geweldige shows, licht en geluid op topniveau, aankleding enzovoort zoals jullie gewend zijn van ons.

DRESSCODE
Dames: Sexy Harem look, like a Belly Dancer.
Heren: Harem look, like a Sultan, witte of zwarte pantalon met slippers (no sneakers – no jeans).

KAARTVERKOOP START WOENSDAG 11 JULI 10:00 UUR ONLINE IN ONZE WEBSHOP!
Zoals al eerdergenoemd, zal Fun4Two Exclusive Parties wederom van goeden huize komen en de club en alles wat daarbij hoort omtoveren tot een Oosters oord met een meer dan Egyptisch tintje. Exotische vlinders, tropische palmbomen, een decor vol harem aankleding, bedouine shelter, waarzegster met tarotkaarten, vuur en danceact, slangenbezweerders en een volledige haremsfeer zullen de avond maken tot een legendarische zomernacht. Zet dit feest snel met een dikke pen in je agenda! Informatie en Toegangskaarten!

Fun4Two Hardcore Night!

fun4two-hardcorenight-2018

DE KAARTVERKOOP START 14 JULI - 10:00 UUR
Friday 31-08-2018 | 21:00 - 03:00

Terugblik vorige edities
Ongetwijfeld hebben jullie er al over gehoord! Want over dit vrijdagavond thema word veel gesproken. De eerste en tweede editie waren zoals verwacht in no-time uitverkocht! De club volledig omgebouwd als pornoset, perfect gedecoreerd en dan ook nog eens volledig volgeboekt. Helaas hebben wij velen gasten moeten teleurstellen maar er was gewoonweg geen plaats meer! Helaas ook honderden buitenlandse gasten die ver van te voren emails hadden gestuurd, en van ver over de grenzen de reis naar Moordrecht wilden maken om op deze avond aanwezig te kunnen zijn.

HARDCORE NIGHT is een avond alleen voor ACTIEVE LEDEN.

Zo houden wij de kracht van dit thema ijzersterk! Met Keiharde porno * Live shows * is HARDCORE NIGHT meteen de de beste,drukste en geliefste avond geworden! Een avond die men nergens in Nederland zal kunnen vinden! Dit is waar de mensen naar op zoek zijn! HARDCORE NIGHT is een avond die niet voor softies of alleen kijkers bestemd is! En ook nu al niet te evenaren is!

Koop je ticket voor de editie van 31 augustus via onze webshop!
Volgende edities HARDCORE NIGHT 2018 23 november * last edtion Informatie en Toegangskaarten!

BIRTHDAY BASH Dj PEDRO!

fun4two-birthdaybash-2018
ZATERDAG 14 JULI
SPECIAL PARTY BIRTHDAY BASH Dj PEDRO!

DJ PEDRO VIERT ZIJN 51e VERJAARDAG! En jullie kunnen er bij zijn!
Waar? In de leukste swingersclub van Nederland, Fun4two.
DJ PEDRO - DAA VOLTA - JOHN DITCH

Pedro's 51th Birthday Bash.
It's undeniable, but it's remarkable. Are you joining us? DON'T MISS IT! Reserveren? Zeer verstandig! Alles inclusief: leuke gasten, heerlijk eten, lekkere drankjes, vette muziek van oa. Dj PEDRO - DAA VOLTA - JOHN DITCH and more, dansen, sjansen, condooms, spanning, erotiek maar vooral veel sex en veel heel veel plezier.
Bewaakt parkeren, lockers, Fun4Two's topservice, sauna, whirlpool / stoombad, massage olie, tantratempel enz. Reserveren/Registreren!

Fun4Two Ladies Night!

Fun4Two-LadiesNightWederom een internationaal feestje voor exclusieve ladies!

Ladies komen van ver over de grens om deze speciale avond te bezoeken, en wat van ver komt moet toch wel goed smaken. Een club vol mooie dames met waarschijnlijk allemaal een en dezelfde gedachte "Let's have some Fun! 3 keer per jaar organiseren Linda & Bobby van de Fun4Two een superspectaculaire, ongeëvenaarde damesparty: Fun's Ladiesnight!

3 keer per jaar is er in de Fun dan geen man te bekennen! Fun4Two pakt ook dan weer uit met de beste sfeer, een Surprise-act, honderden leuke dames, heerlijke hapjes en drankjes en de lekkerste muziek met onze Top DJ! Ladies, dit willen jullie dus echt niet missen! Kom je alleen? Geen probleem!

Een leuk en/of heerlijk spannend contact leggen is op onze Ladies Night geen enkel probleem! Het is ook een feit dat Veel dames op deze druk bezochte avonden een leuk vriendinnetje hebben gevonden. En zeker zo belangrijk... een spannendere en veiligere manier van uitgaan is er niet! Drempelvrees is niet nodig of is gegarandeerd binnen 5 minuten verdwenen. Zeker weten! Dus Ladies, trek je mooiste lingerie aan, de hoogste hakken die je kan vinden en enjoy the evening.

Ik hoop jullie snel te mogen begroeten. Mochten jullie nog vragen hebben naar aanleiding van de aankomende Ladies-night mail je vragen naar linda@fun4two.nl dan zal ik ze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Donderdag 27 september - 20:00 uur - 02:00 uur.


All-inn prijs van 50 euro - incl. bewaakt parkeren!

Reserveren is voor LadiesNight niet nodig!

Fun4Two Event Kalender 2018

fun4two-events-2018• 25 Augustus - Cleopatra
• 27 September - Ladies Night
• 20 Oktober - Kinky @ The Fun
• 17 November - Eyes Wide Shut
• 08 December - One Night Only
• 26 December - Naughty Christmass
• 31 December - New Years Eve

Reserveren/Registreren!

Fun4Two wekelijkse thema avonden!

fun4two thema's

Om jullie eerste kennismaking met Fun4Two zo goed mogelijk te laten verlopen willen wij jullie laten kennismaken met de verschillende programma's op de verschillende avonden. Zoals jullie weten zijn wij op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond geopend. Dat iedere avond een totaal andere sfeer heeft, is een gegeven dat niet bij iedereen bekend is.

Maar wat is nu de avond waarop jullie je het meest thuis voelen? Alleenstaande vrouwen zijn altijd van harte welkom!

Vrijdag.
Elke vrijdag van de maand een speciale thema-avond.

De eerste vrijdag van de maand is onze Gigolo night.

Op deze avond nodigen wij enkele (circa 15) leuke, goeduitziende jongens uit die herkenbaar zijn aan hun zwarte vlinderdasje. Deze huis-gigolo's staan gratis ter beschikking van de aanwezige stellen.Wanneer er (naar jullie smaak) een leuke gigolo bij is, dan is contact zo gemaakt en wanneer jullie dit wensen kunnen jullie met z'n drieën spannende avonturen beleven op de bovenetage. Alle gigolo's zijn te allen tijde herkenbaar aan hun vlinderdasje en zijn er uitsluitend om de aanwezige paren te plezieren.Indien jullie geen interesse hebben in een van deze gigolo's dan zal dit jullie avond geenszins beďnvloeden want er zijn nog vele paren die net als jullie op zoek zijn naar een ander leuk paar.

De tweede vrijdag van de maand is onze Beetje Bi Night.
Op deze avond zijn er heel veel stellen die hun Beetje Bi-vriendinnetje mee naar Fun4Two nemen (dit vriendinnetje heeft op deze avond gratis entree).Dus op deze avond zijn er meestal meer vrouwen in de club dan mannen. Hebben jullie een leuke vriendin, neem haar dan mee. Wanneer jullie graag contact willen leggen met de vriendinnen van de andere aanwezige paren is dit een uiterst geschikte avond.Bij binnenkomst verstekken wij een gekleurd polsbandje zodat de Beetje Bi-vrouwen (en eventueel ook mannen) gemakkelijk herkenbaar zijn.

De derde vrijdag van de maand is Fun's spannende All-in Night!
Fun's spectaculaire mix van alle thema's bij elkaar... voor elk wat wils. Ben je Bi, vooral komen! Een extra vriendje of vriendinnetje om het helemáál spannend te maken?Lekkere Gigolo's... Spontane sex op de dansvloer met die lekker dansende man of vrouw? Het kán allemaal op deze avond... Of "gewoon" lekker met z'n tweetjes of met dat andere stel van elkaar genieten? Kom maar binnen, hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dit kan alleen maar in Fun4Two! En dat voor slechts 95 euro per paar. Willen jullie 'n extra vriendje of vriendinnetje meenemen, dan betalen jullie deze avond slechts 50 euro extra! Oja, jullie vriendje moet er natuurlijk wel lekker uit zien.

De laatste vrijdag van de maand is onze (S)expert night.

Deze avond is een begrip bij seksminnend Nederland. Seks is op deze avond overal toegestaan en welhaast bijna verplicht.Bij binnenkomst direct omkleden in lingerie. Na tien uur uitsluitend zwoele erotische muziek. Gemakkelijk contact maken op de dansvloer met de vele schuifelende stellen om je heen.Zeker geen avond voor beginners (om die reden laten wij op deze avond geen aspirant-leden toe) maar juist voor die mensen die zich graag storten in volop actie.
Indien jullie graag samen en met anderen willen genieten van zoveel mogelijk seks dan is dit dé avond. Deze avond is, uitsluitend toegankelijk voor leden van Fun4Two. Parenclub Fun4Two is op vrijdag open van 21:00 tot 03:00 uur.

Reserveren/Registreren!

Zaterdag!

zaterdag-cocktailsOp Zaterdagavond hebben wij een verrassingscocktail aan de bar.

Tijdens de zaterdagavond organiseren wij meestal geen speciale thema's, wel hebben wij een verrassingscocktail aan de bar. De zaterdagavond is altijd het drukst bezocht. Het komt regelmatig voor dat de club is volgeboekt! Reserveren is daarom verplicht, mede om teleurstelling te voorkomen.

Het publiek bestaat op deze avond hoofdzakelijk uit goed verzorgde stellen tussen de 20 en 50 jaar. Ze komen echt vanuit de hele wereld! Dit internationale publiek komt om contact te leggen met andere stellen en om een super spannende avond te beleven. Veel van deze contacten ontstaan of worden voortgezet in de erotische ruimtes op onze bovenverdieping. Verder draait onze TOP DJ de allernieuwste DANCE muziek zodat er naast het contact leggen en het swingen volop gedanst wordt.

Een aantal keer per jaar organiseren wij op Zaterdag onze Exclusive Parties.
Deze zijn altijd een groot succes en binnen NO TIME uitverkocht. Dat EXCLUSIEVE feesten van Fun4Two een bijzonder - spannend - erotisch feest is blijkt wel uit de enorme interesse van voorgaande edities. De schitterende decoraties - de beste Dj's - de mooiste mensen, vormen het decor van ongeevenaarde feesten. Alle 400 of 500 kaarten van alle edities zijn ver van te voren in no-time uitverkocht. Tickets worden via social media zoals bijv. marktplaats voor duurdere prijzen doorverkocht. Iets wat nog nooit is voorgekomen in het bestaan van Fun4two.
Op zaterdag is reserveren verplicht, dit omdat het erg druk kan zijn. Fun4Two is op zaterdag open van 21:00 tot 04:00 uur.


Reserveren/Registreren!

Zondag!

Sunday=Funday

Op de laatste Zondagmiddag /-avond kunnen jullie genieten van onze huis zangeres Desiree. .

Op de laatste Zondagmiddag /-avond van de maand kunnen jullie genieten van onze huis zangeres Desiree. Op feestdagen boeken wij andere uitstekende live zangers of zangeressen.

Naast de muziek die onze dj draait brengt Desiree jullie alvast volop in de stemming. Ze is van jongs af aan al begonnen met zingen, en tot op de dag van vandaag doet ze het nog steeds met heel dr hart en ziel. En houdt ze ervan om mensen te pleasen met dr warme krachtige stemgeluid. Van ballads tot soul, funk of disco niks is haar te gek!

Deze optredens geven een bijzonder sfeervolle nachtclubstemming wat het nog gemakkelijker maakt om contacten te leggen met de andere paren. Op deze avond is er een zeer gevarieerde leeftijdscategorie vertegenwoordigd (tussen 25 en 65 jaar) en juist deze gevarieerde leeftijden zorgen voor dat heerlijk relaxte sfeertje.

Tijdens de zomermaanden kunnen jullie gebruik maken van onze prachtige tuin en terras aan het zwembad. En…indien het echt mooi zomers weer is gaan wij al om 14:00 uur open. Parenclub Fun4Two is op zondag open van 16:00 tot 00:00 uur.

Reserveren/Registreren!

The Men's Company

Wilt u zich voorafgaande aan uw bezoek aan de Fun4two al exclusief verzekeren van stijlvol en aantrekkelijk mannelijk of vrouwelijk gezelschap, dan kunt u bij High Class Gigolo bureau The Men’s Company een professionele gigolo boeken.

Restaurant Fun4Two

fun4two-restaurantOns Restaurant.

Veel mensen noemen het restaurant een van onze specialiteiten. In ons restaurant kun je genieten van een drankje of heerlijk diner en dessert. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt door onze chefkok.Wanneer je kookt en bedient met hart en ziel, vanuit je gevoel, is alles immers speciaal. De sfeer, het stijlvolle interieur en het uitzicht over de dansvloer maakt dit restaurant the place to be om culinair te genieten. De smaken van Fun4two. aarzel niet om ze te proberen. Het is restaurant is geopend gedurende openingstijden.

Je hebt meteen een mooi uitzicht.
Tijdens de zomermaanden is onze tuin, door de beroemde pool/garden party's het middelpunt van de club. Als de weergoden ons goed gezind zijn dan is club op zondag al om 14.00 uur geopend* Dus geen files, volop parkeer gelegenheid en lekker verwend worden aan jullie eigen privézwembad met een heerlijke sangria of een ijskoude rosé.En natuurlijk hapjes, fruit, BBQ lekkere muziek en nog veel en veel meer!

Reserveren/Registreren!